titel image voor pagina voorstellen Esther van Rijswijk

Esther van Rijswijk met Bentley

Theorie en Praktijk begeleiding voor het Ruiterbewijs.

Voor rijverenigingen en maneges die graag aan hun leden/klanten een opleiding voor het ruiterbewijs willen aanbieden maar hiermee geen ervaring hebben bestaat de mogelijkheid dat ik uw kandidaten begeleid voor het theorie en het praktijk examen van het ruiterbewijs.

Als U het examen wilt organiseren moet U aan de onderstaande eisen voldoen:
  • Je hebt een enthousiaste groep van 10 t/m 25 kandidaten
  • Er is een erkend gediplomeerd instructeur om de cursus te organiseren (ik ben een gediplomeerd instructeur en mag dus de cursus dus voor U organiseren)
  • De accommodatie beschikt over het veiligheidscertificaat
  • Er is een geschikte theorieruimte beschikbaar
  • De accommodatie beschikt over een buiten terrein van tenminste 3000 m2 voor het eerste deel van het praktijk examen
  • Er zijn voldoende verkeerssituaties in de omliggende stad of dorp van het examenadres voor de verkeersrit die tijdens het examen verreden wordt.

Vervolgens kunnen wij de kandidaten aanmelden bij de Stichting Rijvaardigheidsbewijzen Recreatieruiter en een examendatum aanvragen (tenminste 8 weken van tevoren).
Dan ontvang U de factuur en het lesmateriaal, dat bestaat uit een uitgebreid lesboek, een vragenboek en een Cd-rom waarmee je kunt oefenen voor het examen.
Meer informatie over het Ruiterbewijs kan worden gevonden op de website van de Ruiterbewijs.nl.© 2016 - Paardrijinstructie Esther van Rijswijk
Algemene Voorwaarden