titel image voor pagina voorstellen Esther van Rijswijk

Esther van Rijswijk met Bentley
Mijn naam is Esther van Rijswijk. Ik ben opgegroeid op pony's en paarden. Mijn ouders hadden een manege bedrijf in Duitsland. Ik was daar de hele dag tussen onze paarden en pony s' te vinden, ik wist toen al dat ik paardrijinstructice zou worden.
Ik vul mijn dagen met het lesgeven en het trainen van paarden. Ik geef prive les op verschillende stallen in de omgeving van Rotterdam. Les geven vind ik erg leuk om te doen en ik ben altijd erg gemotiveerd. Ik hoop samen met de leerling en zijn of haar paard of pony naar het gewenste doel te werken.
Ik ben ook erkend trailerlaadspecialist volgens de methode van Eddy Modde. Als leuke wisseling ben ik naast dressuurmiep ook trailerlaadspecialist, het geeft mij echt een kick wanneer een een paard dat al van slag raak bij het zien van de trailer er na wat werk er uiteindelijk vanzelf in loopt.
Naast het les geven en het trailerladen ben ik ook nog druk met het trainen van verschillende paarden zo als onder andere Kirow en Bentley. Zelf les ik met veel plezier bij Maarten van Stek waar ik samen met Bentley en Kirow veel leer, en natuurlijk ook mijn eigen kennis kan blijven uitbreiden. Met Kirow start ik op dit moment ZZ-Zwaar en Bentley maak ik klaar voor het ZZ-Licht.
Verder ben ik ook KNHS jurylid dressuur voor de klassen B en L.© 2016 - Paardrijinstructie Esther van Rijswijk
Algemene Voorwaarden